Vinyasa flow & Power Yoga Meppel


Vinyasa flow is een dynamische vorm van Yoga. Een flow van bepaalde houdingen (Asana's) op de beweging van het ademritme. Je flowt als het ware van de ene naar de andere houding in een sequence.

Houdingen vanuit de Zonnegroet vormen de basis van Vinyasa, deze worden opeenvolgend achter elkaar herhaald. Daarna volgen losse asana’s, om variatie binnen de flow toe te kunnen passen.

Het positieve effect op het lichaam kan op veel verschillende niveaus worden ervaren. Vinyasa zorgt er voor dat er warmte diep binnen het spiermetabolisme ontstaat. Dat is waarom je alles er zo lekker uit kunt zweten tijdens een Vinyasa les. Je geeft je lichaam de kans om afvalstoffen af te voeren, je verhoogt je focus, je spieren worden sterker en je huid krijgt een gezonde glans. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de voordelen die Vinyasa flow biedt.

* De Vinyasa flow yogalessen zijn voor iedereen geschikt. Tijdens de lessen kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw lichaam en passen indien nodig de houding aan.
AANMELDEN